BEVEILIGING

Protectives is een frisse, daadkrachtige beveiligings,- en recherchebureau met jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche. Protectives stelt alles in het werk om haar dienstverlening aan de hoogste eisen te laten voldoen. Betrouwbaarheid, kwaliteit en betrokkenheid bij onze klanten vormen daarbij de basis voor een goede en langdurige samenwerking.

Protectives bereikt dit door heldere communicatie, flexibiliteit en een hoge mate van service gerichtheid.

BOUWPLAATSBEVEILIGING

BOUWPLAATSBEVEILIGING

Veel bouwplaatsen hebben niet alleen te maken met diefstal van bouwmaterialen maar ook met vernielingen en sabotage van bouwprojecten. Dat levert niet alleen grote directe schade, maar ook indirecte schade op, zoals vertraging van de werkzaamheden.

Met Protectives beveiligingsdiensten voorkomt u schade en waarborgt u de continuïteit van uw bouwproject.

Ook kunnen onze bouwbeveiligers ingezet worden als controleur, tijdens de werkzaamheden, de bouwbeveiligers kunnen dan controleren of een ieder de juiste beschermmiddelen draagt, niet onder invloed is van alcohol of drugs en voorkomt onveilige werksituaties.

Alle bouwbeveiligers van Protectives zijn voorzien van een geldige BHV, VCA en GPI certificering.

Met de beveiligingsdiensten van Protectives voorkomt u niet alleen criminaliteit, maar verhoogt u ook het van veiligheidsgevoel bij uw personeel. Tevens treden de beveiligers ook op als bewakers van de continuïteit van uw bedrijfsprocessen.

Protectives doet dit met vakbekwame beveiligingsmedewerkers die zijn geselecteerd op basis van hun karakterprofiel, kwalificaties en het soort opdracht.

Alle beveiligingsmedewerkers die door Protectives worden ingezet zijn in het bezit van de wettelijk verplichte beveiligingsopleiding, hebben minimaal 3 jaar werkervaring en zijn in het bezit van een geldig EHBO of BHV certificaat.

Protectives heeft een ruime ervaring op het gebied van bouwbeveiliging, objectbeveiliging, hotelbeveiliging en transportbeveiliging. Echter leveren wij ook evenementenbeveiligers, hondengeleiders en elke andere vorm van beveiliging.

Hotel beveiliging

Hotel beveiliging

Hotelbeveiliging van Protectives biedt u vele voordelen.

In uw hotel lopen dagelijks veel mensen in en uit. Helaas zitten hier ook mensen tussen met minder goede bedoelingen. Het is op zo’n moment zeer fijn dat u een ervaren beveiliger tot uw beschikking heeft die hier oog voor heeft.

Protectives biedt u hotelbeveiligers die ten allen tijde het visitekaartje zijn van uw hotel. Onze ervaren hotelbeveiligers zullen zich klantvriendelijk opstellen en gastvrijheid uitstralen, ze zijn getraind om afwijkend gedrag op te merken en op een discrete wijze in te grijpen mocht dat nodig zijn.

Een ander groot voordeel is dat Protectives zeer ervaren is op het gebied van vip beveiliging en wij voor uw speciale gasten dus ook de gewenste beveiligingsoplossingen kunnen bieden.

EVENEMENTEN BEVEILIGING

Aanwezig wanneer het moet, onopvallend wanneer het kan.

Beveiliging van festivals, feesten, sportevenementen, beurzen of popconcerten? Protectives heeft ervaring in de beveiliging van diverse groot- en kleinschalige evenementen.
De discrete aanwezigheid, het correcte optreden, de verzorgde en nette uitstraling en het gevoel voor etiquette, draagt er zorg voor dat onze evenementenbeveiliger zeer worden gewaardeerd.

EVENEMENTEN BEVEILIGING
HONDENBEVEILIGING

HONDENBEVEILIGING

Bij sommige beveiligingsklussen is de inzet van goed getrainde hond een waardevolle aanvulling. De indrukwekkende uitstraling van een hond heeft vaak al een sterk preventieve werking. De scherpe zintuigen van de hond en de ervaring van de geleider maken dat ze een bijzonder effectief team vormen.

De hondengeleiders van Protectives kunnen u voorzien in speur en beveiligingswerk met de hond.

Protectives hondengeleiders zijn onder andere inzetbaar bij:
1. Evenementen
2. Voetbalstadia
3. Bouwbewaking
4. Objectbeveiliging
5. Visitatie bij o.a expeditie bedrijven

CONTACT

Heeft u beveiliging nodig of wilt u een onderzoek laten instellen?

OFFERTECONTACT