BEVEILIGING

Beveiliging

Protectives is een betrouwbaar en daadkrachtig beveiligings,- en recherchebureau met jarenlange ervaring. Protectives stelt alles in het werk om haar dienstverlening aan de hoogste eisen te laten voldoen. Betrouwbaarheid, kwaliteit en betrokkenheid bij onze klanten vormen daarbij de basis voor een goede en langdurige samenwerking.

Beveiliging

Waarom beveiligingsmedewerkers van Protectives?

Alle beveiligingsmedewerkers die door Protectives worden ingezet gedragen zich als een visitekaartje voor uw bedrijf, ze zijn in het bezit van de wettelijk verplichte beveiligingsopleiding, hebben minimaal 3 jaar werkervaring en hebben een geldig EHBO of BHV certificaat.

De beveiligers van Protectives leveren kwalitatief hoogstaande dienstverlening  met een hoge dosis security awareness en service.

Tarieven

Ook onze tarieven zijn helder en transparant, zodat u van tevoren weet waar u aan toe bent.

– Beveiligingsbeambte € 32,50 per uur
– Hondengeleider € 33,50 per uur
– Predictive profiler € 35,- per uur

Bovengenoemde bedragen zijn all-in tarieven exclusief 21% btw.
Voor projecten en langdurige opdrachten brengen wij graag een gerichte offerte uit. Minimale afname is 5 uur per beveiliger, wij rekenen geen avond, nacht en weekendtoeslagen. Alleen voor spoedopdrachten, levering binnen 24 uur wordt 35% toeslag gerekend.

Tarieven

CONTACT

Protectives heeft een ruime ervaring op het gebied van bouwbeveiliging, objectbeveiliging, hotelbeveiliging en transportbeveiliging. Maar ook voor evenementenbeveiligers, hondengeleiders en elke andere vorm van beveiliging kunt u bij ons terecht.

Wilt u meer weten over onze diensten of een offerte op maat? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

CONTACT