Controle buitendienst

Heeft u vermoedens dat uw buitendienstwerknemers andere zaken doen in uw tijd?
Medewerkers in de buitendienst zoals vertegenwoordiger, uw verkoopleiders of uw rayonvertegenwoordiger hebben vaak een relatief vrije agenda. Het is een feit dat niet al deze buitendienstmedewerkers met de vrijheid en verantwoordelijkheid van hun functie kunnen omgaan.

Denk bijvoorbeeld hierbij aan:

  • Privé bezoeken in de tijd van de baas.
  • Bijklussen onder werktijd.
  • Vaak niet bereikbaar zijn.
  • Het niet nauw nemen met werktijden.
  • Te lange pauzes nemen.

Wilt u weten wat uw vertegenwoordiger, uw verkoopleider, uw rayonvertegenwoordiger of al die andere buitendienstmedewerkers werkelijk doen in uw tijd doen?
Protectives brengt de daadwerkelijke activiteiten van uw buitendienstmedewerkers in kaart brengen. Standaard voeren wij een controle buitendienst onderzoek van minimaal 4 dagen c.q. dagdelen uit. De betreffende buitendienstmedewerker wordt gedurende deze periode uitgebreid geobserveerd om een ‘patroon van onrechtmatig handelen’ vast te stellen of te ontkrachten.

Als na afloop van de observaties blijkt dat een buitendienstmedewerker buiten zijn boekje is gegaan. Kunnen we uw medewerker met de resultaten van het onderzoek, onderbouwd met foto- of videomateriaal, confronteren.

Controle buitendiensten is slechts een van de diensten die Protectives biedt aan bedrijven. Ook kunnen wij u van dienst zijn bij onderzoeken naar frauduleus ziekteverzuim, schending van het concurrentiebeding  of verhaalsonderzoeken.