Mobiel surveillance

Onze afdeling mobiele surveillance zorgt voor rust en veiligheid tijdens de uren dat uw locatie gesloten is. Wij adviseren u over de beste manieren om uw pand goed te beveiligen (sloten, techniek, camera’s) en waken over het pand. Bij onregelmatigheden nemen we maatregelen om schade te beperken en de continuïteit van uw organisatie te waarborgen.

SLEUTELBEHEER

Wij zorgen voor een veilige opslag van uw sleutels, zodat u altijd een reserve set beschikbaar heeft mocht u het nodig hebben. Onze voertuigen zijn voorzien van professionele sleutelbakken, netjes georganiseerd en veilig opgeborgen. 

ALARMOPVOLGING

U hoeft zelf geen risico’s meer te lopen en bent verzekerd van een professionele en efficiënte opvolging van alarmen. Gaat op uw adres het alarm af, dan krijgen wij een waarschuwing en gaan we er meteen naartoe. Vinden we na een externe en interne controle geen bijzonderheden, dan schakelen we het alarm weer in en sluiten we het pand af.

Is wel iets aan de hand. Dan nemen wij direct contact op met de aangewezen contactpersoon en schakelen wij de hulpdiensten in. Na iedere alarmafhandeling ontvangt u een rapport.


CONTROLES, OPENINGEN & SLUITINGEN

De mobiele surveillanten van Protectives controleren, openen en sluiten uw bedrijfspand, zo bent u niet afhankelijk van één van de medewerkers. Bij het openen kijken ze eerst of er geen sporen van braak of andere bijzonderheden zijn voordat alle medewerkers beginnen aan hun werkdag.

Bij het sluiten loopt de beveiliger een ronde door het pand om te controleren of alle ramen dicht zijn en of er geen brandgevaarlijke situaties zijn. Als de beveiliger besluit dat alles in orde is, wordt het pand afgesloten en op alarm gezet.

Sluitbegeleiding

De meeste overvallen op tankstations, winkels en bedrijven worden rond sluitingstijd gepleegd. Veel bedrijven willen dus de kans op overval bij sluitingstijd voorkomen. Protectives biedt daarom sluitbegeleiding aan. Onze surveillant zal rond sluitingstijd preventief bij uw bedrijf aanwezig zijn en zal bij onregelmatigheden gelijk handelen.

Het preventieve karakter van een surveillance eenheid goed zichtbaar voor de deur is reeds bewezen. De surveillant gaat pas weg als uw personeel veilig is vertrokken