Persoonsbeveiliging

Geweldsdreiging, stalking, ontvoering en afpersing zijn delicten die steeds vaker voorkomen. Vooral de laagdrempeligheid van het internet en de opkomst van Social Media zorgt ervoor dat het aantal bedreigingen en personen die worden lastiggevallen toeneemt.

In sommige situaties kan het voor personen en zijn of haar directe omgeving, zoals  gezinsleden of zakenrelaties, wenselijk zijn dat er professionele beveiligers in de buurt zijn die waken voor onregelmatigheden.

Protectives bied ervaren beveiligers die ervoor zorgen dat u zich veilig voelt. Onze beveiligers beschikken over alle eigenschappen die u van een persoonsbeveiliger mag verwachten. Ze zijn professioneel, integer, pro-actief en meedenkend. Bovendien zijn ze op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op het gebied van beveiliging.

Op basis van een persoonlijk gesprek maken wij een inschatting van mogelijke risico’s die een rol zouden kunnen spelen in uw specifieke situatie. Aan de hand van deze risicoanalyse bespreken we met u ons plan van aanpak. Uiteraard houden we daarbij rekening met uw wensen.