Protection services

Protection services van Protectives is een gespecialiseerde afdeling die zich voornamelijk richt op high risk en low profile beveiliging.
Dankzij deze zeer ervaren security experts, kunnen wij diensten aanbieden die effectief zijn in het tegengaan van bijvoorbeeld criminele- of terroristische activiteiten.

De security experts van Protectives worden ingezet op het moment dat er sprake is van een verhoogd risico en er dus meer expertise wordt gevraagd dan bij de reguliere beveiligingsdiensten. De security experts zijn onder andere getraind op het gebied van persoonsbeveiliging, predictive profiling, surveillance, explosieven verkenning en in de behandeling van trauma verwondingen.

Experts op het hoogste niveau
Onze security experts zijn tot in de puntjes opgeleid om iemand te kunnen beschermen en te beveiligen. Ze zijn professioneel, integer, proactief en meedenkend. Bovendien zijn ze op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op het gebied van beveiliging.

In het geval van een directe dreiging jegens een object, locatie of persoon zijn onze teams ook ad-hoc inzetbaar.

De Protectives security experts zijn onder andere inzetbaar als beveiligingschauffeurs, persoonsbeveiligers, preventieve observanten en explosieven verkenners.