Protection services

Professioneel & betrouwbaar

Protection services van Protectives is een gespecialiseerde afdeling die zich voornamelijk richt op high risk en low profile beveiliging.

De security experts van Protectives worden ingezet op het moment dat er sprake is van een verhoogd risico en er dus meer expertise wordt gevraagd dan bij de reguliere beveiligingsdiensten. De security experts zijn daarom ook tot in de puntjes opgeleid om de veiligheid van onze opdrachtgevers te kunnen waarborgen. Ze zijn professioneel, integer, proactief en meedenkend. Bovendien zijn ze op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op het gebied van beveiliging.

Professioneel & betrouwbaar
Kwaliteit van het hoogste niveau

Kwaliteit van het hoogste niveau

Dankzij onze ervaren security experts, kunnen wij diensten aanbieden die effectief zijn in het tegengaan van bijvoorbeeld criminele- of terroristische activiteiten.

Onze security experts zijn onder andere werkzaam als beveiligingschauffeurs, predictive profilers, persoonsbeveiligers, preventieve observanten en explosieven verkenners.

Al onze security experts leveren kwalitatief hoogstaande dienstverlening door diepgaande daderschapskennis te combineren met een hoge dosis security awareness en service.

TARIEVEN

De onderstaande bedragen zijn all-in tarieven exclusief 21% btw.

– Beveiligingschauffeur, chauffeur met diploma persoonsbeveiliger € 36,- per uur.
– Beveiligingschauffeur met auto, prijs op aanvraag.
– Preventieve observaties € 33,- per uur.
– Persoonsbeveiliger € 47,50 per uur.

Voor projecten en langdurige opdrachten brengen wij graag een gerichte offerte uit. Minimale afname is 5 uur per beveiliger, wij rekenen geen avond, nacht en weekendtoeslagen. Alleen voor spoedopdrachten, levering binnen 24 uur wordt 35% toeslag gerekend.

TARIEVEN

Contact

Heeft u beveiliging nodig of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact