Transportbeveiliging

Diefstallen en overvallen op vracht transporten is al geruime tijd een trend.
Transportbegeleiding en beveiliging is een preventieve manier om dit soort incidenten te voorkomen en fungeert als een afschrikmiddel tegen georganiseerde criminele organisaties. Ook wordt het steeds vaker een vereiste van de verzekering maatschappijen om het risico op verlies, diefstal en/of beschadiging van de kostbare lading te voorkomen.

Protectives begeleidt en beveiligd waardetransporten in alle soorten en maten van beginpunt tot eindbestemming, zowel nationaal als internationaal

Wij beveiligen uw waardevolle lading in onopvallende auto’s. Dit met als doel de veiligheid van zowel de chauffeurs als lading te verhogen. Hierbij maken wij gebruik van de meest moderne voertuigen die specifiek zijn uitgerust met geavanceerde communicatiemiddelen, volgsystemen en opnameapparatuur.

Ook Pre-Scanning van trajecten en vaste rust en stopplaatsen behoort tot de mogelijkheden.

Protectives transportbeveiliging kan ook worden ingehuurd om waardevolle documenten, poststukken en materialen te bezorgen. Deze kunnen door onze beveiligers op een discrete manier worden vervoerd, zowel nationaal als internationaal.